torstai 1. heinäkuuta 2021

Kesäleiri Maa-meri-laiva 25.7.-27.7.2021

 

Lievestuoreen Partiolaisten kesäleiri

Maa – meri - laiva
25. - 27.7.2021


Lievestuoreen Partiolaisten kesäleiri alkaa Hyyppään partiomajalla (Hyyppääntie 100) sunnuntaina 25.7. klo 12:00. Leirillä pääset seikkailulle niin Hyyppään kallioilla, hiekkarannan aalloilla kuin kajakin kannella!  Majoitumme teltoissa ja suosittelemme ottamaan mukaan oman teltan, jos sellainen löytyy. Ruokailemme ulkona ja sisällä omista ruokailuvälineistä. 

Leiri päättyy tiistaina 27.7. klo 17:00 yhteiseen iltanuotioon, johon kutsumme mukaan myös kaikki aikuiset. Iltanuotiolta lähdemme yhdessä kohti kotia viimeistään klo 18:30.


Leirille ovat tervetulleita kaikki ja kaikenikäiset! Ilman aikuista leireilemään tulevan täytyy kuitenkin olla vähintään 7-vuotias. 

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta: 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 19.7.2021!

Kirjaa ilmoittautumisen loppuun ”lisätietoja” kenttään leiriläisen uimataito, tarvitsetteko telttaa ja KAIKKI muut sellaiset asiat, joita leirin vetäjien tulisi tietää! Leirille mahtuvat mukaan ensin partiolaiset, jonka jälkeen ei-vielä-partiolaiset ilmoittautumisjärjestyksessä. Oman aikuisen kanssa mukaan mahtuu aina!


Leirimaksu kerätään leirin alussa. Koko leirin hinta on 20€.  Jos pääset vain yhdeksi yöksi on hinta 15€. Hinta sisältää kaikki leirin aktiviteetit, ruokailut, huvit ja seikkailut.

Pakkaa rinkkaan/reppuun kaikki tarvittava

makuupussi ja alusta (tyyny) sekä unilelu
lämpimät vaihtovaatteet
kesäiset vaihtovaatteet
jalkaan lenkkarit / sandaalit
ja varalle sadetakki sekä kumisaappaat
hyttysmyrkkyä ja aurinkorasvaa
huivi kaulaan ja hattu päähän
pyyhe ja uimapuku
ruokailuvälineet (syvä lautanen, lusikka, haarukka, veitsi, muki) omassa pussissa 
Ethän ota mukaan kertakäyttövälineitä ja laitat astiat kangaskassiin, muovikassissa eivät kuivu!
omat tarvittavat lääkkeet yms.
puukko
juomapullo
vähän retkiherkkuja
pikkureppu "päiväretkeä" varten
ja yksi taskullinen leirimieltä!

Leirille ei kannata ottaa parhaimpia vaatteita, sillä aina reissussa rähjääntyy. Mukaan eivät myöskään kuulu energiajuomat.

Viimeisen päivän yhteisellä iltanuotiolla hörppäämme kahvit ja mehut, joten mukaan liittyville aikuisillekin oma muki matkaan!

Tervetuloa leirille!

Terkuin

Anu, Maarit, Suvi ja Jere 

Lisätietoja leiristä saat Anulta 0400 652340 tai Jereltä 040 59 49 750


Lisätietoja partiosta löydät osoitteesta partio.fi tai Lievestuoreen Partiolaisten verkkosivuilta vuorenviesti.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Syyskokous 2023

  Hei! Lievestuoreen Partiolaiset ry:n syyskokous järjestetään maanantaina 13.11.2023 klo 18:00 Lievestuoreen koululla ja Teamsissä. Esitys...