VapaaehtoiseksiAIKUINEN TAI NUORI! SINULLEKIN ON PAIKKA PARTIOSSA!

Partiota pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja tarjoamme monia mielenkiintoisia ja monipuolisia pestejä, joissa pääset haastamaan itseäsi ja olet mukana mahdollistamassa mielekästä harrastusta paikkakuntalaisille lapsille ja nuorille. Saat itsekin uusia kokemuksia ja ystäviä. Partio on paras paikka tehdä vapaaehtoistyötä!

 Partiossa vanhemmat pääsevät harrastamaan yhdessä lasten kanssa. Partio tarjoaa paikan koko perheelle oppia uutta itsestä ja maailmasta sekä ympäröivästä luonnosta. Vapaaehtoisille aikuisille om luvassa myös omaa ohjelmaa kuten virkistysiltoja Hyyppäällä (ensimmäinen 5.10!) ja  aktiivisesti lähteville aikuisille lippukunta tiputtaa yllätyspaketin!

Pesteihin ei vaadita aikaisempaa kokemusta tai partiotaustaa! Niihin tarjotaan kattava perehdytys sekä jatkuvaa tukea pestin aikana. Voit ottaa pestin ystävän kanssa tai jakaa sitä jonkun kanssa niin, että se sopii aikatauluihisi. Pestit ovat tietyn mittaisia ja sen alussa sovitaan sen sisällöstä, jota voidaan tarvittaessa muuttaa. 

Kysy rohkeasti Facebookissa tai sähköpostilla kokemuksista ja vinkeistä, joita muilla toiminnassa mukana olevilla on antaa!MITÄ VOISIN TEHDÄ?

Lievestuoreen Partiolaiset tarvitsevat apukäsiä moniin
pesteihin. Pestin pituus voi olla iltapäivän, viikonlopun tai vaikka vuoden! Pestin pituudesta sovitaan pestin alkaessa, osassa listan kohdissa on esimerkkiaikoja.Viestintävastaava
Voin päivittää lippukunnan nettisivuja ja somekanavia.

Valokuvaaja
Voin olla leireillä ikuistamassa partiomuistoja.
Pestausaika: leirejä on noin 4 isompaa/vuosi sekä pienempiä, ryhmien omia retkiä. Voit valita vain yhden retken tai sitten useampia kiinnostuksen mukaan. Leirejä päivitetään nettisivuille ohjelman kehittyessä.


Varainhankitavastaava
Voin olla järjestelemässä rahainkeruuta, myyjäisiä...


Roudari/varastomies
Voin olla mukana kuljettamassa tavaroita kololta ja varastossa leiripaikalle ja takaisin sekä huolehtia varusteiden huollosta.


Keittiöapulainen
Voin olla mukana leireillä kokkailemassa.
Pestausaika: leirejä on noin 4 isompaa/vuosi sekä pienempiä, ryhmien omia retkiä. Voit valita vain yhden retken tai sitten useampia kiinnostuksen mukaan. Leirejä päivitetään nettisivuille ohjelman kehittyessä.


Viikkotoiminnan vetäjä
Voin olla vetämässä toimintaa lapsille ja nuorille 1 tunnin viikossa toisen
aikuisen kanssa.
Pestausaika: Ryhmänvetäjä vetää ryhmäänsä partiovuoden, joka kestää syyskuusta toukokuulle. Mahdollisuuksien mukaan pesti voi olla myös puolen vuoden mittainen
.

Viikkotoiminnan vetäjän sijainen
Voin olla sijaisena vetämässä viikkotoimintaa varsinaisen ohjaajan ollessa estynyt.

Autonkuljettaja
Voin olla kuljettamassa lastani ja muiden lapsia leireille, retkille, kisoihin...

Saattaja
Voin lähteä pienempien partiolaisten mukaan partiotaitokisoihin saattajaksi. Pestausaika: Max. 2x/vuodessa, keväällä ja syksyllä

Talkoolainen
Voin tulla Hyyppäälle haravoimaan pihaa, kantamaan puita sekä muihin talkoohommiin.

Tai jotain muuta
Keksitkö, miten muuten voisit tulla toimintaan mukaan? Ota yhteyttä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

 Hiidenkiven Haasteet - Telttapakohuone Lievestuoreella järjestettävän 30.8.-1.9.2024 Valon Pisaroita tapahtuman yhteydessä Lievestuoreen Pa...