maanantai 31. toukokuuta 2021

Partion perheretket kesällä 2021

MITÄ SÄ TEET KESÄLLÄ?

Partion maksuttomilla kesäretkillä koko perhe pääsee tutustumaan lähiluontoon, retkiruokaan ja kädentaitoihin. Tule mukaan Hyyppään kesäseikkailuun ja ota mukaan vanhemmat, isovanhemmat, kummit, naapurit tai kuka vaan!

Lievestuoreen Partiolaisten kesäretkille voi tulla kuka vain ja millä kokoonpanolla vaan! Retket sisältävät ohjelmaa yhdessä sekä mahdollisuuden aikuisten ja lasten omalle ohjelmalle. 


Retket:

10.6.    klo 17-20     Lähiluonto

3.7.      klo 11-15     Kädentaidot

13.7.    klo 17-20     Retkiruoka 


Lisäksi Lievestuoreen Partiolaisen kesäleiri 25. - 27.7. (Huom! Kahden yön retken hinta 10€)

Kustakin retkestä julkaistaan oma tarkempi retkikirje ennen retkeä nettisivuilla ja Facebookissa, ole kuulolla! (ensimmäinen alla)

Ilmoittaudu retkelle kahta päivää ennen viestillä tai WhatsAppilla numeroon 040 59 49 750! Laita viestiin osallistujien määrä, iät ja mahdolliset erityisruokavaliot!

Tervetuloa retkeilemään!

_____________________

KOLMAS RETKI

Retkiruokaa! Tiistaina 13.7. retkeläiset pääsevät kokeilemaan, miten retkellä tehdään ruokaa (ja myös maistamaan, miltä tuotokset maistuvat!). Retki alkaa klo 17:00 Hyyppään parkkipaikalta (Hyyppääntie 100) ja päättyy 20:00 partiomajalle. Retkelle voi tulla kuka tahansa: partiolainen tai ei-vielä-partiolainen, lapsi, nuori tai aikuinen! Retken jälkeen voi pulahtaa halutessaan lampeen uimaan. 

Ilmoittaudu viestillä tai WhatsAppilla numeroon 040 59 49 750 viimeistään sunnuntaina 11.7. Laita viestiin osallistujien lukumäärä (aikuiset ja lapset erikseen) sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Retki on ilmainen!

Retkelle tarvitset mukaan:

- Keliin sopivat ulkoiluvaatteet

- Tukevat kengät (=ei crocsit)

- Juomapullo

- Omat ruokailuvälineet (syvä lautanen, muki, haarukka, veitsi, lusikka)

- Aurinkorasvaa ja hyttysmyrkkyä

- Halutessaan uimakamppeet

- Reippaan retkimielen!

Tervetuloa retkelle!


__________________________

TOINEN RETKI 3.7. 

Kädentaidot

Partiolaisten kesäretkisarja jatkuu lauantaina 3.7. kädentaidoilla! Retkelle voi tulla kuka tahansa: partiolainen tai ei-vielä-partiolainen, lapsi, nuori tai aikuinen!
Retki alkaa klo 11:00 Hyyppään parkkipaikalla (Hyyppääntie 100). Siitä siirrymme yhdessä partiomajalle, jossa jokainen voi harjaantua kädentaidoissaan ja tehdä jotakin itselleen sekä yhteiseksi iloksi. Samalla retkeläiset pääsevät tutustumaan Hyyppään partiomajan hienoon ympäristöön. Retki päättyy klo 15:00, jonka jälkeen voi pulahtaa halutessaan lampeen uimaan. Retkellä tarjoamme ruuan.
Ilmoittaudu viestillä tai WhatsAppilla numeroon 040 59 49 750 viimeistään 1.7. mennessä. Laita viestiin osallistujien lukumäärä (aikuiset ja lapset erikseen) sekä mahdolliset erityisruokavaliot.
Retkelle tarvitset mukaan:
- Keliin sopivat ulkoiluvaatteet
- Tukevat kengät (=ei crocsit)
- Juomapullo
- Omat ruokailuvälineet (syvä lautanen, muki, lusikka)
- Aurinkorasvaa ja hyttysmyrkkyä
- Halutessaan uimakamppeet
- Reippaan retkimielen!
Tervetuloa retkelle!


ENSIMMÄINEN RETKI 10.6.

Lähiluonto


Lähtö: Hyyppään parkkipaikalta (laita viestiä, jos tarvitset ajo-ohjeita) klo 17:00

Paluu: Retki päättyy partiomajalla klo 20:00

Ensimmäisellä retkellä tutustutaan Hyyppään lähialueisiin ja partiolaisten nuuskimiin kolkkiin. Alussa kaikki puuhaavat yhdessä eräkämpän pihapiirissä, jonka jälkeen aikuiset suuntaavat vuoren rotkoihin ja lapset lähiluolan uumeniin! Lopuksi keitämme iltakahvit ja -teet ja suuntaamme kotia kohti! Huomioi ensimmäisellä retkellä, että partiolaiset tarjoavat kahvia ja teetä, mehua sekä pikkuisen iltamakean mutta muut iltapalat täytyy halutessaan pakata reppuun kotoa :D

Hyyppään alue on hiekkatietä ja tasoltaan vaihtelevia peruspolkuja. Jos maasto ja kulkeminen mietityttää, ota yhteyttä!

Retkelle tarvitset mukaan:

- Keliin sopivat ulkoiluvaatteet

- Tukevat kengät (=ei crocsit)

- Juomapullo

- Oma kahvimehumuki

- Halutessaaan iltapalaa

- Reippaan retkimielen!


Lisätietoja retkestä tarjoaa Jere (040 59 49 750, jere.huotari@partio.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Syyskokous 2023

  Hei! Lievestuoreen Partiolaiset ry:n syyskokous järjestetään maanantaina 13.11.2023 klo 18:00 Lievestuoreen koululla ja Teamsissä. Esitys...