HAPSU


Me kolme Laukaan lippukuntaa: Vihtavuoren Visaiset, Kuuvalon Vaeltajat (Laukaan Kirkonkylä) ja Lievestuoreen Partiolaiset toivomme, että sinulla saattajana on myös mukava päivä edessäsi!

Vanhin laukaalainen lippukunta löytyy Lievestuoreelta. Toimintaa täällä on ollut vuodesta 1937. Laukaan Kirkonkylän Kuuvalon Vaeltajat on perustettu 1979 ja Vihtavuoren Visaiset 1982.

Osalle rasteista olemme koonneet vähän tietoa kotikunnastamme ja Lievestuoreen kylästä ja sen historiasta. Saattajille tarkoitetussa odottelupaikassa on kepin nenässä QR-koodi, jolla pääsee tiedon lähteelle. Mikäli et saa koodeja toimimaan, löydät linkit myös tämän tekstin alta. Sivuilta löytyy myös linkkejä mielenkiintoisille sivuille. Tässä alla sinulle ensimmäinen.

Hyvä tietää Laukaasta - Visit Laukaa

Historiaa on löytynyt kirjasta "Valoja Lievestuoreen rannoilla" (Veikko Kaalikoski). Lisäksi lähteinä on käytetty mm. Lievestuoreen Kisan historiablogia, Laukaan kunnan sivuja ja Wikipediaa. 


Lähtörasti

Rasti 3

Rasti 4

Rasti 7

Rasti 8

Rasti 9

Kisapalaute (täytettäväksi kilpailijoiden kanssa kisan jälkeen)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Kevätkokous

Lievestuoreen Partiolaiset ry:n kevät kokous  järjestetään   sunnuntaina 14.4.2024 klo 15:00  Lievestuoreen koululla ja Teamsissä. Esityslis...