tiistai 25. syyskuuta 2018

Polkupyöräretki 6-7.10.2018

Perinteeksi muotoutunut polkupyöräretki polkaistaan tänäkin vuonna. Lauantaina 6.10 lähdemme matkaan Lievestuoreen kirkon pihasta klo 9.00. Suuntaamme polkupyörillä Hyyppäätä kohti välillä pysähtyen pohtimaan rastitehtäviä ja syömään eväitä.
Matka etenee rauhallisesti kohti Hyyppään partio majaa, jossa odottaa lämmin ruoka. Yövymme partiomajalla sisätiloissa.

Sunnuntaina voi kotiin polkea lyhyintä reittiä eli Mustanvuoren kautta tai kiertää koko Lievestuoreen järven. Pisintä reittiä matkaa kertyy koko viikonlopulle noin 50-60 km.
Mukaan ovat tervetulleita kaikki. Pienimmille partiolaisille toivoisimme mukaan vanhempia, mummoja, pappoja, kummeja tai kummin kaimoja. Aika mukava tapa viettää yhteistä aikaa reippaillen.

Mukaan voi tulla vaikka vain lauantaiksi. Jos matka tuntuu liian pitkälle, voi jättää sunnuntain osuuden polkematta. Silloin retkeläinen tarvitsee oman kyydin Hyyppäältä pois. 

Pientä apua pyytäisimme retken järjestelyissä. Ainakin tarvitsisimme kassien kuljetusta lauantaina Hyyppäälle ja sunnuntaina pois. 

Tulethan lauantaina kolon pihaan hyvissäajoin. Polkupyörä kannattaa katsoa kuntoon jo kotona. Päässä jokaisella on kypärä ja päällä heijastinliivi (jos kotoa sellainen löytyy) ja kaulassa tietenkin partiohuivi.
Pukeutua täytyy sään mukaisesti. Pyörän kyytiin tulee ottaa mukaan reppu, jossa on riittävästi juomista, pienet eväät meno matkalle (leipäpalasia, banaania tms...), kynä, sadevarusteet, henkilökohtaiset tarvittavat lääkkeet, puukko ja reilusti retkeilymieltä.
Vaikka keli näyttäisi hyvältä, kannattaa sateeseen aina varautua.

Toiseen kassiin pakataan makuupussi, unikaveri, peseytymisvälineet, vaihtovaatteet, lämmintä vaatetta ja ruokailuvälineet. Toinen kassi viedään autolla perille.

Partion puolesta tulee lauantain ruoka Hyyppäällä, iltapala, sunnuntain aamupala ja kotimatkan eväät. Retki on maksuton.

Ilmoittautumiset torstaihin 4.10 mennessä lippukunnan sähköpostiin vuorenviesti@gmail.com. Ilmoittautumiseen lähtijöiden nimet, mahdolliset ruoka-aine allergiat ja huomioon otettavat perussairaudet. Tieto myös onko mukana sekä lauantaina että sunnuntaina.
Viestejä emme tällä kertaa kuittaa.
 

Tervetuloa vaikka koko perheellä.

Henna, Jere ja Maarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Syyskokous 2023

  Hei! Lievestuoreen Partiolaiset ry:n syyskokous järjestetään maanantaina 13.11.2023 klo 18:00 Lievestuoreen koululla ja Teamsissä. Esitys...