perjantai 6. toukokuuta 2016

Kipinän hetki partiotaitokisat Mikkelissä 7.4.2016Muistutuksena vielä kaikille huomisen päiväretken kirje varusteluetteloineen.

 
Lähdemme Mikkeliin partiotaitokisoihin yhteiskuljetuksella Lievestuoreen Kirkon pihasta. Paikalla on oltava valmiina jo klo 6.10.

Koska lähtö on aikainen niin matka kannattaa käyttää nukkumiseen. Pakkaa itsellesi evästä sen verran, että pärjäät. Omista eväistä syödään aamupala ennen kisojen alkamista. Omilla eväillä tulisi myös pärjätä itse kisat. Rastien välissä voi pitää pientä evästaukoa. Kisojen jälkeen maalissa on lämmin ruoka. Hyviä eväitä ovat mm. hedelmät ja valmiit leivät ja joku suklaapatukka energiaa antamaan. Yhdellä rastilla on mahdollista täyttää juomapulloa vedellä.

Kisat käydään taajama-alueen lähellä olevilla metsäalueilla tukeutuen kuntopolkuverkostoon. Jos on lämmin ja kuiva päivä niin todennäköisesti lenkkareilla pärjää. Mikäli on sateen riski, niin ota mukaasi myös sadevarusteet.

Pakkaa yhteen hyvään reppuun seuraavat tavarat, jotka sinun tulee kantaa mukanasi koko päivän ajan. Muista merkata tavarasi! Repussa on hyvä olla oma nimi ja lippukunta sekä vanhempien puhelinnumero.
- puukko
- ensiside tai vastaava
- kello , jos on (ei kännykkä)
- tulitikut (vedenpitävästi pakattuna) (Vain LPP)
- ompeluneula sudut ja seikkailijat
- lyijykynä
- istuinalusta
- partiohuivi
- heijastin
- valaisin
- valmiiksi täytetty juomapullo, vähintään 0,5l

Partiohuivi kulkee kaulassa koko ajan!!

Matkapuhelinta ei saa pitää mukana kisa-aluella. Mikäli haluat ottaa puhelimen mukaan niin ne suljetaan ennen kilpailuja ja kerätään saattajan reppuun.

Lisäksi jokaisella joukkueella on tavaroita, jotka tulee kuljettaa mukana koko kilpailun ajan. Niitä jaetaan linja-autossa vähän jokaisen reppuun.

Ota erilliseen pieneen kassiin vaihtovaatteet. Mikäli keli on märkä tai vahinkoja sattuu, niin voit vaihtaa kisojen jälkeen puhtaat vaatteet päällesi. Vaihtovaatteet kasataan ryhmäkohtaisesti yhteen isoon kassiin ja jätetään kisapaikalle odottamaan.

Kotiin lähdetään, kun kaikki ovat maalissa. Päivä voi venyä vähän pitkäksi. Mukaan voi ottaa varulta pari euroa rahaa.
Kaikki arvotavarat on omalla vastuulla!!

Karvamatojen mukaan lähtee Maarit , Ilvekset saavat Jeren mukaansa ja Tuulentytöillä on Sannin äiti Saila mukana koko ajan. LPP pärjää kisat jo 
 itsenäisesti.


HYVÄÄ KISAPÄIVÄÄ KAIKILLE !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!

Syyskokous 2023

  Hei! Lievestuoreen Partiolaiset ry:n syyskokous järjestetään maanantaina 13.11.2023 klo 18:00 Lievestuoreen koululla ja Teamsissä. Esitys...