sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Partiotaitojen kevätkisat Mikkelissä

Partiotaitojen Kevätmestaruuskisat Kipinän hetki 2016 

Nyt sinulla ja joukkueellasi on oiva mahdollisuus lähteä kisaamaan piirin kevätkisoihin Mikkeliin!

Sudenpentusarjan pentueessa on 4-8 sudenpentua iältään 7-10 vuotta mukanaan vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen. Osallistujat ovat mielellään saman sudenpentulauman jäseniä. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.
Seikkailijasarjaan voivat osallistua 10–13 -vuotiaista seikkailijoista kootut 4-6 -henkiset vartiot. Seikkailijasarjan vartioilla pitää olla vähintään 15-vuotias saattaja. Saattaja ei osallistu rastitehtävien suorittamiseen. Aiemmin kilpailleet ja vanhemmat seikkailijavartiot pärjäävät kisassa keskenään. Samalla he saavat hyvää kokemusta keskenään kilpailemisesta tarpojaikäkauden oranssin ja vihreän sarjan kilpailuja varten.
Oranssiin ja vihreään sarjaan voivat osallistua saman lippukunnan partiolaisista kootut viisihenkiset vartiot. Vartion jäsenten tulee olla 12–18-vuotiaita ja vartion yhteenlaskettu ikä saa olla enintään 73 vuotta. Tyttövartiot osallistuvat oranssiin sarjaan ja poika- ja sekavartiot vihreään sarjaan.
Vartion jäsenten iät lasketaan kisavuoden aikana täytetyin vuosin eli kisavuodesta vähennetään suoraan syntymävuosi. Kisakutsu ja tehtäluettelo löytyvät Järvi-Suomen Partiolaisten nettisivuilta: http://www.j-sp.partio.fi/event/partiotaitojen-kevatmestaruuskisat-kipinan-hetki-2016-mikkeli/
Ilmoita osallistumishalukkuutesi oman ryhmäsi vetäjille viimeistään 18.4.2016. Ryhmille tarvitaan mukaan myös aikuisia saattajia, aiempaa kokemusta ei vaadita! Lippukunta maksaa ryhmien osallistumismaksun. Viime vuonna Kuopiossa lippukuntamme lauma nappasi sarjassaan voiton, joten lähde rohkeasti mukaan kisailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!