torstai 20. joulukuuta 2018

Ryske'19

Järvi-Suomen partiolaisten piirileiri Ryske'19

Piirimme Järvi-Suomen Partiolaiset järjestää piirileirin Ryske’19 ensi vuonna Nurmeksessa. Pitkä leiri (12v.-->) kestää  24.–31.7.2019 
Sudenpentujen (7-9v.) ja seikkailijoiden (10-12v.) leiri on lyhyempi, 27.7.-31.7.2019. Leirillä toimitaan leirilippukunnissa, jollaisen muodostamme yhdessä Vihtavuoren ja Kirkonkylän partiolaisten kanssa. Lippukunnalla ei ole omaa kesäleiriä.

Lievestuoreelta lippukunnan omien aikuisten leirille pääsy on kuitenkin epävarmaa. Sen takia meiltä leirille pääsee porukalla, jos mukaan pääsee lähtemään joku aikuinen (sukulainen, kummi, isosisarus, naapuri, vanhempi) valvojaksi. Tämä tarkoittaa käytännössä osallistumista leirille ja kulkemista lippukunnan lasten kanssa leirin aktiviteeteissa ja heidän tukenaan olemista.

Suurleirit ovat partiolaisille ikimuistoisia kokemuksia ja sen takia yritämme järjestää osallistumisen mahdolliseksi myös meidän lippukuntamme partiolaisille. Aikuisen valvojan on mahdollista osallistua leirille esim. vain kahden yön pätkäksi, jos se on helpommin järjesteltävissä. Lippukunta maksaa leirille osallistuvan aikuisen leirimaksun.

Myös Ryskeen leirimaksusta on mahdollisuus saada vapautus ja lippukunta pohtii, miten osallistujia voidaan avustaa. Lähtijöiden on myös mahdollisuus kerätä yhdessä omatoimisesti rahaa kustannusten kattamiseksi. Lisää leiristä osoitteessa ryske19.fi.

Jos kiinnostuit mahtavasta leirikokemuksesta, ota yhteyttä lippukunnan aikuisiin, facebookissa "Lievestuoreen Partiolaiset" tai sähköpostilla vuorenviesti@gmail.com


Mikä on Ryske’19?

 Järvi-Suomen Partiolaisten neljäs piirileiri

  •  Järjestetään Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksessa Nurmeksessa
  •  Leirille odotetaan noin 2000 leiriläistä
  •  Myös muiden partiopiirien jäsenet, kansainväliset partiolaiset sekä ei-vielä-partiolaiset ovat tervetulleita leirille!                                                                                    

Ryske’19 on

Rohkeutta
Ystävyyttä
Sinnikkyyttä
Kekseliäisyyttä

Elämyksiä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!