keskiviikko 17. elokuuta 2016

Polkupyöräretki 2-3.9.2016

Perinteeksi muodostunut polkupyöräretki polkaisee tänäkin syksynä partiot alkuun.
Perjantaina klo 17.00 lähdemme Lievestuoreen kirkon pihasta polkemaan kohti Hyyppään partiomajaa. Poljemme Mustanvuoren kautta ja näin vältämme 9-tien ja Laukaantien ruuhkat. Perillä majalla olemme, kun ilta alkaa hämärtää.
Syömme hyvin ja saunomme. Majoitumme majalla sisätiloissa. Lauantaina matka jatkuu ahkerimmilla Lievestuoreen järven ympäri, koko reissun pituudeksi tulee silloin noin 50 km.
Polkemaan voi tulla vain perjantaiksi, jolloin retkeilijän pyörineen voi hakea Hyyppäältä joko perjantaina tai lauantaina viimeistään klo 10.00.

Matkalla on tietenkin vähän tehtäviä. Tällä kertaa etsimme geolodjuja! Tarkemmat ohjeet tulee lähdössä. 

Mukaan polkupyörään tarvitset sään mukaisen varustuksen. Reppuun vähän evästä, juomapullo täytettynä, laastaria kaiken varalle, taskulamppu, pyöränpumppu ja lyijykynä. Mukana kannattaa olla myös sadevaatteet. Päässä jokaisella on kypärä ja kaulassa partiohuivi.

Erilliseen kassiin pakataan makuupussi, vaihtovaatteet, yöpuku, pyyhe ja peseytymisvälineet sekä ruokailuvälineet.

Kotona retkeilijä on lauantaina noin klo 15.00 mikäli polkee koko matkan. Myös lauantaille on rasteja matkan varrelle ja evästaukoja. Lauantain eväät ja ruoat Hyyppäällä huolehdimme lippukunnan puolesta.

Ilmoittautuminen reisuun viimeistään 28.8 lippukunnan sähköpostiin. Ilmoittautuminen vanhempien osoitteesta. Ilmoittautumisessa tulee olla retkeilijän nimi, mahdolliset ruoka-aine rajoitukset, minkä matkan ajattelee polkea sekä huoltajan puhelinnumero.
Vähän saatamme tarvita myös huoltajien apua. Mukaan polkemaan saa lähteä myös vanhemmat. Ruoanlaittajalle olisi myös paikka auki sekä isompien tavaroiden kuskille. Näistä reissuista on jäänyt aina hyvä mieli vaikka useampana vuonna olemmekin vähän kastuneet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!