sunnuntai 12. huhtikuuta 2015Lisää kuvateksti

Löytöretki

9.5.2015 

Partiotaitokilpailut Kuopiossa. 
Sarjat: sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat (oranssi ja vihreä sarja)


Kilpailukutsut sekä tehtävä- ja pisteluettelot nähtävissä piirin nettisivuilla http://www.j-sp.partio.fi/event/kevatkisakutsu-kuopio-2015/


Sudenpentukilpailu on rastiratatyyppinen päiväretki, jolloin tehdään yhdessä pentueen kanssa partio-ohjelmaan liittyviä tehtäviä. Tehtävistä annetaan pisteitä, joiden perusteella pentueet laitetaan paremmuusjärjestykseen. Kilpailupentueeseen kuuluu maksimissaan 8 sudenpentua (7-10 -vuotiaita) sekä aikuinen saattaja. Saattaja huolehtii sudenpennuista, mutta ei osallistu tehtävien tekemiseen

Seikkailijakilpailu on rastiratatyyppinen päiväretki, jonka varrella tehdään yhdessä joukkueen kanssa partio-ohjelmaan perustuvia tehtäviä. Tehtävistä annetaan pisteitä, joiden perusteella joukkueet laitetaan paremmuusjärjestykseen. Kilpailujoukkueeseen kuuluu maksimissaan 6 seikkailijaa (10-13-vuotiaita). Lpk:n harkinnan mukaan suositellaan vähintään 15-vuotiasta saattajaa. Saattaja ei osallistu rastitehtävien suorittamiseen.


Partiotaitokilpailun tehtävät perustuvat partio-ohjelmaan ja ovat kullekin ikäkaudelle sopivia. Tehtävistä annetaan pisteitä, joiden perusteella vartiot laitetaan paremmuusjärjestykseen. Kilpailuvartioon kuuluu viisi tarpojaa/samoajaa (12-17-vuotiaita) ja vartion yhteenlaskettu ikä saa olla enintään 73 vuotta. Tyttövartiot osallistuvat oranssiin sarjaan, poika- ja sekavartiot vihreään sarjaanLähdethän sinäkin mukaan Kuopioon!

Kasataan ryhmät kokoon pikavauhtia. Mikäli omasta ryhmästä ei ole tarpeeksi lähtijöitä voidaan  esimerkiksi sudenpennuista tehdä yksi yhteinen päiväretki ryhmä. Ilmoittautumisella on vähän hoppu. Eli soitathan suoraan Maaritille 23.4 mennessä, mikäli olet lähdössä. Ainakin Maarit voi lähteä ryhmän saattajaksi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!