tiistai 7. marraskuuta 2017

Jäsenmaksun aika

Pikkuhiljaa pitäisi tulla Suomen partiolaisten jäsenmaksu joko postin mukana tai huoltajan sähköpostiin. Huolehdithan myös sähköpostista roskakorin, koska se saattaa livahtaa sinnekin.

Uudet jäsenet tulee aina ilmoittaa jäsenrekisteriin. Liityttyään partioon ja maksettuaan jäsenmaksun on jäsenellä oikeus osallistua oman lippukunnan, piirin tai kattojärjestön  toimintaan, retkiin ja leireihin. Jäsenmaksu sisältää partio-lehden, piiri lehti Liplatuksen ja vakuutuksen. Vain jäsenmaksun maksaneet ovat vakuutettuja retkillämme ja leireillämme.

Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun. Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset. Alla olevassa linkissä tietoa partion jäsenyydestä, eduista, vakuutuksesta ja jäsenmaksusta.
 https://www.partio.fi/jasenpalvelut/jasenmaksut

Omat jäsentiedot pystyy itsekin päivittämään jäsenrekisteriin, Kuksaan, mikäli sinne on tallennettu huoltajan tiedot ja hänen sähköpostiosoitteensa. Kuksan kautta ilmoittaudutaan esimerkiksi piirin tapahtumiin.
Mikäli jäsenen tiedoissa on virheitä tai haluatte lisätä sinne tietoja voi olla yhteydessä vaikka sähköpostitse jäsenrekisterinhoitajaan Maarit Huovilaiseen, huovilainenmaa@hotmail.com.

Partioon liittyminen käy kaikista helpoiten alla olevan linkin kautta. Muistakaa täyttää myös huoltajan tiedot.

https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999780

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!