perjantai 28. huhtikuuta 2017

Kuunsiru 2017

Kuunsiru 2017 partiotaitokisat pidetään 6.5 Jyväskylässä. Tässä tietoa sinne ilmoittautuneille.

Kilpailut pidetään Keljonkankaan koulun maastossa. Sudenpentujen reitti on noin 4,3 km pitkä ja seikkailijoilla noin 4,6 km pitkä. Yleensä reitit ovat mukailleet olemassa olevia polkuja mutta mukaan tosin voi mahtua kaikenlaista maastoa ryteiköstä asvalttiin.
Kisajoukkueita on paikalla melkein 100!

Sudenpenturyhmä Yksisarviset Mömmömahat (nro 254) saa mukaansa Maarit Huovilaisen ja seikkailija ryhmä Minipossut (nro 472) saa saattajakseen Suvi Huovilaisen. Saattaja kulkee ryhmän mukana koko päivän. Hän auttaa suunnistamaan rastilta toiselle, tukee, lohduttaa ja kannustaa. Rasteilla ryhmät toimivat ilman saattajaa. Tavoitteena on, että jokainen saa antaa oman panoksensa tehtävän suorittamiseen.


Lauantaina 6.5 on Lievestuoreen kirkon pihasta yhteislähtö klo 8.00. Maaritin kyytiin mahtuu osa. Tarvitsemme kuitenkin toisenkin kyydin!!
Viimeinen ryhmä on oletettavasti maalissa klo 15.00. Jos emme jää palkintojen jakoon niin kotiin olemme valmiita lähtemään viimeistään noin klo 16-17.

Rastiradan jälkeen on maalissa ruokailu. Reppuun kannattaa kuitenkin pakata evästä esim leipäpalasia, hedelmää, vähän suklaata, rusinoita yms. Koska ulkoillessa tulee aina nälkä ja päivä voi nälkäisenä tuntua aika pitkältä.
Jokaisella on oltava reppu josta löytyy seuraavat omat tavarat
* puukko 
*ensiside tai vastaava
 * kello, jos on (ei kännykkä)
* lyijykynä
* istuinalusta
* partiohuivi
* valmiiksi täytetty juomapullo, vähintään 0,5l
Pakkaa erilliseen kassiin ruokailuvälineet omassa pussissa. Ja varulta vaihtovaatteet. Emme kanna niitä mukana vaan jätämme koululle odottamaan.
 
Kaikkiin varusteisiin tulee merkitä omistajan nimi ja lippukunta. Reppuun ei saa ottaa mukaan kännykkää. Kännykät voidaan jättää Maaritin autoon. Ainoastaan saattajalla saa olla puhelin mukana äänettömällä.
Päälle säänmukainen vaatetus, jolla jaksa olla kokopäivän. Sateisella kelillä sadekamppeet päälle. Aurinkoisella kelillä aurinkorasvaa kasvoihin ja hattu päähän.

Lisäksi joukkueella tulee olla mukana rasteilla tarvittavia tavaroita, jotka jaetaan reppuihin mm seuraavat tavarat, joita toivoisin löytyvän kodeista mukaan:

* kello (ei kännykkä)
* kompassi
* vasara
* rullamitta
 
NÄHDÄÄN KAIKKIEN MUKAAN LÄHTEVIEN KANSSA KOLOLLA KESKIVIIKKONA 3.5.2017 KLO 18.00.
Käydään läpi tehtäväluettelo ja rastilla käyttäytyminen. Jaetaan samalla reppuihin tarvittavat tavarat. Toivottavasti kaikki pääsevät tuolloin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!